Centrul pentru Studii Complexe este o organizatie neguvernamentala, nonprofit care isi desfasoara activitatea de cercetare si educatie cu sprijinului comunitatii de afaceri si a membrilor voluntari. Pentru a ne sprijini in continuare va rugam sa parcurgeti optiunile de mai jos si sa alegeti varianta potrivita pentru dumneavoastra.

Modalitati de a sprijini activitatea Centrului pentru Studii Complexe:

Transfer in cont bancar

a) 2% din veniturile persoanelor fizice | formular aici

b) 1% din cifra de afaceri sau 10% din profit ca sponsorizare din partea persoanelor juridice

c) Donatii generale

d) Donatii dedicate unor programe de cercetare / educatie sau unor actiuni punctuale asumate de Centrul pentru Studii Complexe. Pentru a dona online urmati acest link: http://complexity.ro/donatii

e) Plata unor servicii administrative

f) Cotizatii membri/ va rugam specificati numele si prenumele persoanei pentru care se efectueaza plata  si perioada pentru care se achita cotizatia. Pentru a achita online cotizatia, urmati acest link: http://complexity.ro/cotizatii

Donatii in numerar

Contactati-ne la office@complexity.ro sau  la +40 73 091 232 pentru a stabili o intalnire in acest sens.

Contributii in natura

Daca aveti o disponibilitate specifica sau daca puteti dona produse de papetarie, materiale didactice, echipamente informatice – calculatoare, videoproiectoare, perferice IT – si carti, in special din domeniul stiintelor exacte sau din domenii complementare – educatie,  arta, religie, literatura science-fiction, va rugam sa ne contactati.

Implicare in activitati de voluntariat

  Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati sectiunea Cariere unde afisam pozitiile vacante din organizatie.

Centrul pentru Studii Complexe

Cod fiscal: 8313801

Banca: Credit Europe Bank

RO 66 FNNB 000901069897RO 01 [atentie este RO 01 nu R001]

Adresa: str. Aleea Parva nr.5, sector 6 Bucuresti

Prin prevederile Codului Fiscal, contribuabilii, persoane fizice au posibilitatea sa directioneze 2% din impozitul pe venit catre o entitate nonprofit infiintata conform ordonantei 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii.

 Pasi de urmat:

A) Pentru venituri din salarii: completati formularul 230 / zona II / punct 2

B)  Pentru alte venituri (vanzari, drepturi de autor): completati formularul 200

Declaratia trebuie depusa la Administratia Financiara in a carei raza teritoriala locuiti si se completeaza cu suma solicitata a fi virata in contul entitatii nonprofit. In situatia in care nu cunoasteti suma care poate fi virata, lasati rubrica libera, iar organul fiscal va calcula si va vira suma admisa, conform legii.

Pentru mai multe informatii despre modul in care ne puteti sprijini scrieti-ne la office(a)complexity.ro sau  contactati-ne la +40 730 091 232.