Comunitate Centrul pentru Studii Complexe - Membri si Voluntari

Echipa CSC – membri si voluntari – la Atlantykron, Academia de Stiinte Prospective. August 2013.

Comunitatea CSC – membri si voluntari – formeaza o retea internationala, care creste de la an la an. Elevi, studenti, profesori, antreprenori, artisti si specialisti din diferite domenii, se intalnesc aici, printr-o pasiune comuna, cunoasterea si prin capacitatea de lucru in echipe multi si interdisciplinare.

Membrii si voluntarii CSC colaboreaza in proiecte diferite, dintre care unele cu o traditie de aproape un sfert de secol. Prioritatile noastre sunt promovarea metodelor de educatie inovatoare sub forma programului Nexus Junior, Nexus Tineret, Nexus Roboticus, a proiectelor de cercetare deschisa, prin programul dedicat, Nexus Academic si a evenimentului Cafeneaua Complexitatii, prin care comunicam comunitatii CSC subiectele de interes si directiile de cercetare ale centrului.

In fiecare an, Centrul pentru Studii Complexe organizeaza cursuri de educatie nonformala pentru copii si adulti, scoli de vara si evenimente publice, in colaborare cu parteneri locali si internationali. Centrul pentru Studii Complexe opereaza ca centru UNESCO din anul 2002, este partener al retelei internationale MILSET si semnatar al Cartei ONU Alianta Civilizatiilor.

Pentru a deveni parte din comunitatea CSC, va rugam sa completati cererea de adeziune si sa o trimiteti la office@complexity.ro, impreuna cu un CV si o scrisoare de intentie, dupa ce ati parcus in prealabil Statutul CSC. Printre beneficiile statutului de membru sau voluntar CSC se numara accesul in baza unor taxe sau donatii recomandate reduse la evenimentele organizate sau la care CSC este partener, acces la resurse interne – documentatie si training periodic, acces la reteaua internationala de membri si parteneri CSC. In plus, fiecare membru si voluntar nou intra automat intr-un program de mentorat.

Statutul de membru CSC se dobandeste in urma implicarii intr-un program al Centrului pentru Studii Complexe si in urma achitarii cotizatiei anuale. Neachitarea cotizatiei timp de un an se considera a fi o renuntare voluntara si automata la statutul de membru al Centrului pentru Studii Complexe.

Descarcati de aici Statutul Asociatiei, Regulamentul de Organizare si Functionare si Cererea de Adeziune:

STATUT ASOCIATIE REGULAMENT DE ORGANIZARE SI FUNCTIONARE CERERE  DE ADEZIUNE