Un Om minunat și o Marcă românească de prestigiu: HOFIGAL

  • 19:30
  • Cafeneaua Complexitatii
  • Invitat Ștefan Manea

646x404Invitat: Dl Ștefan Manea

Adevarata sănătate nu înseamnă absența bolii. Adevarata sănătate înseamnă starea de bine emoțională, fizică, mentală și sufletească (psihică, spirituală).

Cu toții ne dorim o viață sănătoasă, fericită. Politicienii ne propun înainte de alegeri programe menite să îmbunătățească calitatea vieții, să asigure o dezvoltare sustenabilă. Dorințe legitime exprimate însă într-o perioadă tulbure, în care goana după profit a destructurat societatea, a deformat scara de valori și a înrobit omul devenit prizonier într-o economie de consum, bazată pe “plăcerea de a trăi”. Altfel spuns, diferența dintre cuvinte și fapte a devenit așa de mare încât puțină lume își mai imaginează măcar că ar exista cineva care să și acționeze în sensul binelui celor din jur, a sănătății și fericirii aproapelui.

Sistemul de sănătate a devenit generator de profit în care “materia primă” este bolnavul. O boală nu se previne ci se cronicizează, asigurând astfel sursa sigură de consum a unor medicamente din ce în ce mai sofisticate și mai scumpe, urmănd legea creșterii exponențiale specifice societății de consum.

Pe acest fundal de criză multidimensională și sprijinit de capacitatea de difuzie a informațiilor într-o societate conectată Internet, Omul se deșteaptă. Incepe să înțeleagă și să regândească, din perspectiva descoperirilor științifice, zestrea lăsată de înaintași, mult mai legați de ritmurile Naturii decât de cele ale Pieței, ale relației cerere-ofertă. Medicina alopată începe să fie ajutată de cea alternativă și complementară, iar tratamente naturiste își găsesc din ce în ce mai des loc în vindecarea, dar mai ales în prevenția apariției unor boli.

De–a lungul existenţei milenare a omului, plantele au constituit principala sursă de supravieţiure, atât în ceea ce priveşte alimentaţia, cât şi în vindecarea sau ameliorarea unor simptome, ori pentru scurtarea duratei unor boli. Fitoterapia (phyton = planta + therapea = tratament) este o stiinta straveche, care foloseste plantele medicinale, numite si oficinale, in scopul vindecarii. Odata cu descoperirile stiintifice ale secolului XX, fitoterapia a ieşit din empirism, punandu-se bazele terapeuticii cu plante pe baze stiintifice.

In acest context, munca creativă a unui Om, a unui român s-a materializat într-o marcă recunoscută internațional: HOFIGAL. Numele din spatele acestei firme de renume mondial este Ștefan Manea. Chimist, iubitor al Naturii, îndrăgostit de frumusețea dar mai ales de efectele vindecătoare ale plantelor, domnul Ștefan Manea, fondator și director al firmei Hofigal este invitatul nostru la Cafeneaua Complexității.

Ce este fitoterapia?  Cum s-a născut această firmă? Care sunt valorile care o animă? Care este Viziunea și Misiunea asumată? Care sunt principalele produse pe care firma HOFIGAL le ofertează pe o piață globală? Sunt doar câteva din întrebările la care vom primi răspunsul de la invitatul nostru din seara de 16 mai 2016.

Câteva cuvinte însă despre recunoașterea internațională a valorii reale pe care domnul Manea și minunatul său colectiv le-a dobântit în timp vă vom spune acum: Belgia, Medalii de aur şi diplome: Complet antioxidant, Reglacid; Fiamarant,Gama de produse cosmetice Hof.Viodana, Epifin, Salonul de Inventică Geneva/Elveţia 2005, Medalii de argint şi diplome: Crema Ciuleandra, Epifin–gel, Orisan-gel, Salon de Inventică Bruxelles / Belgia 2007, Medalii de aur şi diplome: Coenzima Q10 in Ulei de Catina, Supliform, Medalie de argint şi diploma: Balsam pentru îngrijirea părului pe bază de gemoderivate. Coenzima Q10 în ulei de cătină, Salonul de Inventică Geneva/Elveţia 2008:Medalii de aur şi diplome: Hepastim, Reglacid; Medalie de argint şi diplomă: Balsam pentru îngrijirea părului s.a.m.d

Despre cele mai recente succese repurtate de produsele Hofigal în țară și străinatate veți afla direct de la invitatul nostru, așa că vă așteptăm ca de fiecare dată Luni, 16 mai 2016, ora 19 30, pe strada Lunei nr. 5

Un eveniment realizat în parteneriat cu Mind Evolution Society