Mintea umană, interfața dintre inteligența naturală și inteligența artificială

  • 18:00

“Complexitatea nu este o metodologie sau un set de instrumente (deși le furnizează pe ambele). Cu siguranță nu este nici o „modă în management”. Știința complexității oferă un cadru conceptual, un mod de gândire, o modalitate de a vedea lumea.” (Eve Mittleton – Kelly)

“Nu putem rezolva problemele folosind același tip de gândire pe care l-am folosit atunci când le-am creat.” (Albert Einstein)

Cafeneaua Complexitatii Brasov

 

 

 

Cafeneaua Complexității Brașov

Invitat: Profesor Univ. Dr.  Leon ZĂGREAN

Moderator: Dr. Ing. Florin Munteanu

Întâlnirea se va transmite live, online, pe pagina de Facebook a Centrului pentru Studii Complexe (http://facebook.com/StudiiComplexe).  Accesul în locație se va face pe bază de invitație.

 

                                                       

 

Centrul pentru Studii Complexe – centru UNESCO și Clubul Seniorilor din Universitatea „TRANSILVANIA” în parteneriat cu:

Academia de Științe Tehnice din România și Academia Oamenilor de Știință din România, cu sprijinul:

CUBIX Business Hotel, Asociația „Nicolae Titulescu, nr. 12” și LINGEMANN vă invită la:

CAFENEAUA COMPLEXITĂȚII – BRAȘOV!

Evenimentul se va desfășura luni, 5 noiembrie 2018, în AULA Universității „Transilvania” (Aula Sergiu Chiriacescu – Str. Iuliu Maniu nr. 41A, Brașov),  începând de la ora 18:00

Despre Prof. Ing. Dr. Leon ZĂGREAN

Domnul Prof. Ing. Dr. Leon Zăgrean este profesor universitar, șeful disciplinei de Fiziologie și Neuroștiințe la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, membru titular al Academiei de Științe Medicale. Este înițiatorul Societății Naționale de Neuroștiințe din România (www.snn.ro) și a cursului de neuroștiințe din UMFCD.

Pe lângă activitatea didactică universitară, Profesorul Leon ZĂGRAN este autor, coordonator sau colaborator a peste cărți publicate la edituri de prestigiu din țară și internaționale. Este un susținător activ al comunicării dintre oamenii de știință și societate, pledând în favoarea implicării intelectualilor în viața socială.

Profesorul Leon ZĂGRAN consideră că este necesară o reorientare a cunoașterii și abordării realității complexe a societății umane în interacțiune cu mediul natural.