Gândirea strategică și nevoia unei noi educații

  • 18:00
  • Strada Iuliu Maniu 41A, Brașov 500091

“Nu putem rezolva problemele folosind același tip de gândire pe care l-am folosit atunci când le-am creat.” (Albert Einstein)

“Simplitatea este o Complexitate rezolvată.” (Constantin Brâncuși)

“Complexitatea nu este o metodologie sau un set de instrumente (deși le furnizează pe ambele). Cu siguranță nu este nici „o modă în management”. Știința complexității oferă un cadru conceptual, un mod de gândire, o modalitate de la vedea lumea.” (Eve Mittleton – Kelly)

“Arta simplității este un puzzle al Complexității.” (Douglas Horton)

 

Cafeneaua Complexitatii Brasov

 

Cafeneaua Complexității Brașov

Invitat: Ph. D. Dr. H.C.  Constantin BRĂTIANU

Moderator: Dr. Ing. Florin Munteanu

Întâlnirea se va transmite live, online, pe pagina de Facebook a Centrului pentru Studii Complexe (http://facebook.com/StudiiComplexe).  Accesul în locație se va face pe bază de invitație.

 

 

 

Centrul pentru Studii Complexe – centru UNESCO și Clubul Seniorilor din Universitatea „TRANSILVANIA” în parteneriat cu:

Academia de Științe Tehnice din România și Academia Oamenilor de Știință din România, cu sprijinul:

CUBIX Business HotelAsociația „Nicolae Titulescu, nr. 12” și LINGEMANN vă invită la:

CAFENEAUA COMPLEXITĂȚII – BRAȘOV!

Evenimentul se va desfășura luni, 03 decembrie 2018, în AULA Universității „Transilvania” (Aula Sergiu Chiriacescu – Str. Iuliu Maniu nr. 41A, Brașov),  începând de la ora 18:00.  

                     

Despre Ph. D. Dr. H.C.  Constantin BRĂTIANU

Domnul Constantin Brătianu este absolvent al Universității Politehnice din București (1970), Master of Science, Georgia Institute of Technology, Atlanta Georgia, S.U.A. (1977), Doctor of Philosophy, Georgia Institute of Technology, Atlanta, Georgia, S.U.A. (1981), Doctor în Management, Magna cum Laudae, Academia de Studii Economice, București (2002). A primit titlul onorific și Diploma de Doctor Honoris Causa de la Universitatea din Oradea (1998), Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (1999), Universitatea din Craiova (2000) și Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava (2010).

Domenii de interes academic: Managementul afacerilor, Managementul schimbării, Managementul strategic și Managementul cunoștințelor, la Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu predarea în limbi străine, Academia de Studii Economice din București.

Activitatea de cercetare se concentrează pe gândirea strategică, dinamica cunoașterii organizaționale, crearea de cunoștințe, dobândirea de cunoștințe, schimbul de cunoștințe, riscul de cunoaștere, managementul cunoașterii, capitalul intelectual.