Centrul pentru Studii Complexe este un liant care uneste prin activitatea sa mediul academic si pe cel antreprenorial in scopul de a valorifica economic noi teorii, modele, concepte si notiuni din domeniul fenomenelor neliniare.

Domenii de interes pentru activitatea de cercetatare:

  • Stiinta complexitatii: auto-organizare si formare de pattern, sisteme neliniare si haos determinist, 
geometrie fractala, criticalitate auto-organizata, dinamica retelelor, agenti inteligenti, etc.
  • Metode avansate de analiza de semnal pentru aplicatii in inginerie, economie, finante si medicina
  • Bioeconomie
  • Cercetare fundamentala pentru a crea si dezvolta germeni ai societatii cunoasterii
  • Noi metode, concepte si modele pedagogice: e-learning, strategia si managementul proceselor de 
invatamant

Pe parcursul a 16 ani de existenta, Centrul pentru Studii Complexe a acumulat expertiza in identificarea tematicilor de interes si in structurarea proiectelor in directii cu impact pe scara larga. Alaturi de antreprenori si companii din domenii variate, proiectele sunt preluate in diferite etape si sunt transformate in strategii viabile de piata.

BPM CSC albastru

Proiectele Centrului pentru Studii Complexe primesc sprijin financiar din surse nationale și internaționale: Ministerul Educației și Cercetării, Academia Română, Uniunea Europeană, programe internationale  de tip USAID, Templeton și de la companii private din România.

Pentru a primi mai multe despre modul in care puteti initia o colaborare cu Centrul pentru Studii Complexe va invitam sa ne contactati la office@complexity.ro sau la telefonul 0730 091 232.