Membrii Consiliului Stiintific sunt alesi dintre acei membri ai Asociatiei care au sustinut o activitate de cercetare remarcabila cu deschidere teoretica sau experimentala spre studiul complexitatii naturii. Ei sunt alesi de catre Adunarea Generala, la propunerea Presedintelui, pentru o perioada de doi ani si isi desfasoara activitatea sub conducerea directa a Presedintelui Asociatiei.

Consiliul Stiintific indeplineste doua roluri principale:  

1. filtreaza si evalueaza programele propuse asociatiei;

2. pune in practica programele, din punctul de vedere al proiectarii bazei materiale si bazei de date necesare derularii lor.

În acest sens, Consiliul Stiintific are menirea de a elabora, sprijini tehnic, prioritiza si formula proiectele de dezvoltare astfel incat, odata adoptate ca planuri de dezvoltare, ele sa fie derulate în administrarea Consiliului Director prin Directorul Executiv. Consiliul Stiintific este responsabil in fata Consiliului Director pentru directiile propuse in atingerea scopului si obiectivelor Asociatiei.

Membrii Consiliului Stiintific:

Ioana Sanda Avram   Dr. Ioana Sanda Avram Lector universitar Universitatea Nationala de Arte, Bucuresti, Departamentul de Moda 

 

 

 


Anamaria Berea

Dr. Anamaria Berea Asistent Profesor Cercetare, Universitatea George Mason, C4I Center, Fairfax, Virginia

 

 

 

 


Adrian Moleavin

Dr. Adrian Moleavin Lector universitar, Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, Bucuresti, Catedra Bazele Proiectarii 

 

 

 


Cornelia Munteanu

Dr. Cornelia Munteanu Senior Project Manager, Petrom OMV Group, Departamentul Managementul Schimbarii 

 

 

 


Alexandru Tasnadi

Dr. Alexandru Tasnadi Profesor universitar, Academia de Studii Economice, Bucuresti