Centrul pentru Studii Complexe lanseaza cursul online

Complexitate in Afaceri

Stiinta complexitatii a demonstrat ca principiile naturii se aplica si interactiunii umane iar din aceasta perspectiva, abordeaza organic, neliniar si holist fenomenele sociale si economice, oferind organizatiilor noi chei pentru interpretarea realitatii.

Cursul Complexitate in Afaceri este destinat managerilor, antreprenorilor si consultantilor in afaceri si porneste de la urmatoarele principii:

  • Managerii interactioneaza la toate nivelurile organizatiei
  • Schimbarile mici pot avea efecte mari
  • Sistemele complexe adaptive – sisteme care invata: organizatii, piete, societati – prezinta capacitatea de a forma proprietati noi, impredictibile prin analiza partilor

Abordarea cursului Complexitate in Afaceri creeaza un context cognitiv nou, care deschide intelegerea participantilor catre realitatea fenomenelor complexe din piete si organizatii. Astfel, cursul creste creativitatea, performanta personala si de echipa si stimuleaza capacitatea de orientare si adaptare a organizatiilor intr-un context economic turbulent.

Structurat in 5 module a cate 2 ore, cursul se desfasoara online, prin intermediul unei platforme profesionale de teleprezenta. Fiecare modul este urmat de o sesiune de intrebari si raspunsuri. Fiecare cursant beneficiaza de suport virtual post curs timp de 2 luni si de o e-biblioteca pe care o va construi treptat in baza materialelor puse la dispozitie de trainer. Modulele au loc seara, dupa ora 19:30. Pentru a primi mai multe detalii despre curs va invitam sa completati formularul  din dreapta paginii, sa ne scrieti la office@complexity.ro sau sa ne contactati la +40 730 091 232.


florin.mic

Dr.ing. Florin Munteanu este consultant si trainer in domeniul designului si productiei cadrului conceptual-tehnic pentru transferul cunoasterii, si in domeniul formarii de abilitati specifice pentru lucrul in echipe interdisciplinare.