Sustine Volunteers Fest 2014!

Categories: Noutati

Volunteers Fest anunta lansarea campaniei de strangere de fonduri pentru organizarea editiei din acest an a festivalului. Campania urmareste colectarea sumei de 2.000 de lei care va acoperi costuri legate de pregatirea atelierelor de creatie si trainingurile educative, echipamentele pentru activitati sportive, kit-urile de start pentru Treasure Hunt si Crosul Voluntarilor si diplomele de participare. Menit sa rasplateasca voluntarii si sa promoveze voluntariatul in randul tinerilor din Romania, Volunteers Fest este un eveniment asteptat cu nerabdare de catre toti liceenii si studentii.

 

Sustine Volunteers Fest 2014 Centrul  pentru Studii Complexe(2)

Volunteers Fest este un proiect desfasurat sub egida Brigada de Voluntari in perioada 24 martie – 6 aprilie si are in agenda activitati creative, aplicative, educative si sportive. Pe parcursul festivalului, participantii vor lua parte la diferite ateliere: reciclare creativa, dansuri si jonglerie, space painting sau ateliere cu instrumente muzicale, cursuri de dezvoltare personala. Volunteers Fest va organiza si un maraton de seminarii despre organizarea de evenimente, un atelier pe tema redactarii scrisorii de intentie si a unui CV, un atelier de gandire laterala, de antreprenoriat si leadership si un Treasure Hunt in Bucuresti. In ultimul sfarsit de saptamana voluntarii vor fi invitati sa participe la o serie de activitati sportive inedite, precum cel mai mare cros al voluntarilor, laser tag sau escalada in sala.

In schimbul sumei donate, cei care aleg sa sprijine festivalul vor fi mentionati in publicatiile festivalului, in afise, vor avea locuri asigurate in cadrul activitatilor de pe parcursul festivalului, vor primi materiale promotionale si invitatii la unele dintre cele mai mari evenimente din Romania unde vor experimenta o zi din viata unui voluntar implicat in organizarea de evenimente. Volunteers Fest apeleaza pe aceasta cale la toti sustinatorii festivalului, la cei care cred in misiunea si valorile evenimentului, deoarece contributiile acestora, indiferent de valoare, sunt esentiale pentru organizarea unei noi editii a festivalului.

Volunteers Fest a functionat pana acum cu fonduri extrem de mici, si prin entuziasmul echipei, al voluntarilor, al colaboratorilor, al partenerilor si al publicului. In cadrul primei editii, Volunteers Fest a adus celor 850 de voluntari peste 40 de activitati creative, educative, aplicative si sportive, dar si doua piese de teatru forum si un concert.

Sustine si tu campania de strangere de fonduri Volunteers Fest. Participa la eveniment aici.

Despre Volunteers Fest

Volunteers Fest este un proiect dedicat tuturor voluntarilor, indiferent de domeniul in care activeaza. In acest an, festivalul se afla la cea de-a doua editie si se desfasoara intre 22 Martie si 6 Aprilie 2014. Sunt invitati sa participe la festival voluntarii – liceeni si studenti interesati atat de evolutia lor profesionala, cat si de cea a societatii de astazi. Proiectul isi propune sa stimuleze dezvoltarea pe mai multe segmente a voluntarilor, facilitandu-le accesul gratuit la diferite activitati si, in aceeasi masura, sa promoveze si sa sustina voluntariatul in randul tinerilor.