Sezatoarea CSC | Septembrie 2013

Categories: Noutati

Intre 28 si 29 septembrie 2013 grupul de lucru al CSC s-a reunit la Bradetu, judetul Arges pentru a discuta prioritatile organizatiei pentru ultimul trimestru al anului2013. Gandita sub forma unei sezatori traditionale romanesti, intalnirea grupului de lucru CSC a fost un prilej de reconectare intre membrii CSC, partenerii lor si o ocazie de relaxare in natura.

IMG_5873IMG_5974

Ziua de sambata a debutat cu o plimbare in minunata regiune argesana Bradetu unde am descoperit izvoarele cu ape minerale si un peisaj magic de toamna. Discutiile spontane pe teme stiintifice, filosofice si spirituale ne-au insotit pe parcursul plimbarii si ne-au reamintit unicitatea spiritului CSC. A fost o adevarata placere sa trecem de la un grup de discutii la altul deoarece o caracteristica a membrilor CSC este pasiunea pe care o au pentru cunoastere. Plimbarea a ocazionat si experimentarea unei probe de quest nexialist: proba podului. Pregatita initial ca o provocare strict intelectuala a echipelor ce urmau a fi formate pe parcursul serii la sezatoare, Proba Podului s-a materializat spre surpriza organizatorului intalnirii, mai devreme, in momentul in care intreg grupul CSC a trebuit sa traverseze cursul de apa ce ne despartea de o cascada. Astfel, cuvinte cheie in vocabularul unui nexialist: autoorganizare, emergenta, colaborare, coerenta s-au transformat intr-o actiune a carei rezultat a fost un pod de bolovani si lemne pe care l-am trecut cu totii in siguranta. 🙂

DSC_0637

Seara, intorsi la cabana ne-am adunat in camera de oaspeti a gazdei noastre unde am depanat povesti, planuri, impresii pana la ore tarzii din noapte. Duminica a trecut foarte repede, ploaia ne-a tinut in interiorul pensiunii insa am profitat de compania prietenilor nostri cum altfel decat …discutand!

Dupa ce am vizitat Barajul Vidraru, duminica seara ne-am intors la Bucuresti cu promisiunea in minte de a ne reintalni, intr-o formula mai mare, anul urmator, in alt moment cheie al vietii Pamantului: echinoctiul de primavara, moment simbolic care marcheaza trezirea, reinnoirea si activarea energiilor profunde ale primaverii.