Brașovul, promotor în Societatea Cunoașterii

  • 19:30

Editia de debut a noii serii de evenimente organizate de Centrul pentru Studii Complexe sub egida Cafeneaua Complexiatii va avea, drept invitati, 2 personalitati de marca din elita intelectuala a societatii romanesti !

Evenimentul se va desfășura luni, 29 ianuarie 2019, la Hotel CUBIX – Brasov, Bdul Saturn, Nr 47, începând de la ora 19 30.

Moderator: Florin Munteanu

Cafeneaua Complexitatii Brasov

 

 

Alexandru Mironov

Publicist, scriitor, critic literar SF, profesor de matematică; principal promotor al științei și tehnicii în Romania, om politic, membru al Uniunii Scriitorilor din România, membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România; redactor la revista ”Ştiinţă şi Tehnică”; redactor al multor emisiuni de știință din cadrul TVR, RVRM, Digi, Radio România Cultural. Este autorul a zeci de cărţi, antologii, almanahuri şi a peste 3.000 de articole în publicaţii de specialitate româneşti şi străine.

Radu Dop

Medic specialist chirurg;  membru al grupului de lucru e-Health al Comisiei Europene de la Bruxelles și director REMSSy – Programul romano-elvețian  de integrare a serviciilor medicale de urgență; membru fondator al Asociației de telemedicinã și aplicații spațiale pentru sãnãtate, membru fondator al Consorțiului pentru Telemedicină în Medicina Critică

 

 

 

Întâlnirea se va transmite live, online, pe pagina de Facebook a Centrului pentru Studii Complexe (http://facebook.com/StudiiComplexe).

Accesul se face pe baza de invitatie.

 

Parteneri

 

Lingemann - Your Integrated Supplier