Cafeneaua Complexitatii este un eveniment saptamanal, organizat pentru a comunica publicului larg domeniile de interes si directiile de cercetare ale Centrului pentru Studii Complexe. Cafeneaua Complexitatii creeaza un loc de interactiune propice dezbaterilor multidisciplinare prin atmosfera nonformala si diversitatea profesionala a participantilor.

Despre invitati: Vorbitorii invitati pe scena Cafenelei Complexitatii sunt oameni de stiinta, profesori, artisti, antreprenori, care impartasesc valorile si viziunea noastra despre lume.

Unde ne intalnim:  Cafeneaua Complexitatii are loc in fiecare luni, de la ora 19:30 la sediul Mind Evolution Society de pe strada Lunii nr.5, sector 2, Bucuresti.

Acces: Dezbaterile sunt deschise si accesibile publicului larg. Deoarece  Cafeneaua Complexitatii este un proiect organizat pentru comunitatea CSC si cu sprijinul ei, incurajam participarea la eveniment in baza unei donatii. Fondurile colectate din donatiile de participare ne permit sa continuam acest proiect si sa asiguram independenta lui.

Istoricul intanirilor poate fi gasit aici: Intalniri la cafenea sau pe canalul nostru YouTube/CSCRomania.

Parteneri: Mind Evolution Society, Calea Europeana, QQinfo